Over ons

Acht jaar geleden, om precies te zijn op 1 december 2006 openden Wigbold van Veldhuijzen en Petra Slichter de deuren van Wigbold Autoservice en Advies. Overigens betekent dat niet dat er sprake is van slechts 8 jaar expertise?

Wigbold heeft een echte voorliefde voor BMW’s; dat is ook 1 van de redenen waarom hij jarenlang in een BMW-organisatie heeft gezeten. Hij is met zijn 30 jaar BMW-ervaring helemaal thuis in reparatie en onderhoud van zowel de klassieke als de huidige modellen. Daarnaast heeft hij sinds enige tijd ook de Mini – die zich onder de paraplu van BMW bevindt – onder zijn hoede genomen.

Het bedrijf beschikt naast de specialistische kennis over gespecialiseerd gereedschap, waaronder een uitgebreide computer om zowel BMW als Mini uit te kunnen lezen en te programmeren.

Vanaf heden liggen ook meerdere onderdelen voor de Mini op voorraad. Wigbold Autoservice is aangesloten op het bestelsysteem Partslink 24 en kan u snel voorzien van de benodigde, originele onderdelen. Voor reparatie en onderhoud aan BMW en Mini kunt u nu goed terecht bij Wigbold Autoservice & Advies.

Wigbold vindt het ook belangrijk om een stukje advies te geven over reparaties en het wel of niet uitvoeren daarvan. Ook voor advies bij een nog aan te schaffen auto, wil Wigbold u graag adviseren. Dit is ook de reden dat er bewust voor de naam is gekozen, niet alleen service maar ook advies. Samen met Petra, die er voor zorgt dat alles administratie perfect wordt geregeld en de ervaren monteur Ron vormen zij het team van WIGBOLD Autoservice & Advies.

 

CORONA-maatregel

Wij zijn (voorlopig) op woensdag gesloten!

Donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei gesloten!

Copyright WIGBOLD Autoservice en Advies Zeist is online met WEPPIES..