Ervaringen

Deel ook uw ervaring met WIGBOLD Autoservice en Advies!

Wilt u ook uw ervaring met WIGBOLD Autoservice en Advies delen aan anderen. Vul hieronder uw reactie in! Stuur uw reactie en wij zullen deze in behandeling nemen.

 

Bent u ANWB-lid? Dan kunt u ook hier een waardering geven aan WIGBOLD Autoservice en Advies, dit waarderen wij zeer!

WIGBOLD Autoservice en Advies waarderen bij ANWB

 DB over WIGBOLD Autoservice en Advies:

Vanaf mijn eerste BMW E39 530d Touring vaste klant bij Wigbold. In de regio Utrecht-Zeist de BMW-specialist die je moet hebben.

Prima geprijsd en altijd goede en snelle service. Kleine of grotere problemen, Wigbold en Michel rusten niet totdat het allemaal goed is opgelost. Van een kapotte automaat, tot een niet echt soepel lopende motor of een spijker in je band terwijl je met een vol bepakte auto en kinderen klaar bent om op vakantie te gaan, deze BMW-specialist regelt het meteen!

Inmiddels een x-tal auto’s verder komen wij dus nog steeds erg graag bij Wigbold ūüôā

W. de Jong over WIGBOLD Autoservice en Advies:

Na constatering van een lekkage van koelvloeistof van mijn X3 ben ik naar Wigbold gegaan om de oorzaak te laten achterhalen. Aangezien het geen overduidelijk lek was adviseerde Wigbold mij om het drukvat te laten vervangen, omdat hij uit ervaring wist dat een lasnaad daarvan vaker aanleiding gaf tot lekkage. Afspraak gemaakt en tijdens de vervanging blijkt er bij de waterpomp ook nog een mini lekkage te zijn. Alles vervangen en geen lekkage meer. Kortom een goed advies en een vlotte en accurate reparatie.

W. de Jong

GJB zei over WIGBOLD Autoservice en Advies:

Op zoek naar een kleine BMW garage kwam ik eind April 2009 terecht bij Wigbold BMW te Zeist. Ik had net een BMW gekocht en de remmen waren aan de beurt.

Met Wigbold BMW gebeld, enige informatie opgevraagd, keurig telefonisch te woord gestaan en een goede uitleg gehad over de auto en remmen.Gezien de afstand gelijk langs gereden en ik werd meteen geholpen, tot mijn schrik waren de prijzen van de nieuwe remmen en montage “normaal” niet wat ik verwachte voor een BMW of BMW garage.

De monteurs bij Wigbold BMW zijn zeer service en klantgericht; Ook de vele klanten die langskomen voor kleine zaken en vragen worden direct kundig te woord gestaan, zoals je niet meer gewend bent bij de grote garages.

Nu enkele jaren en reparaties/beurten verder, nog steeds zeer tevreden. Ook de nazorg en eventuele extra zaken worden altijd correct afgehandeld.

Een klant voelt zich weer klant en word gehoord bij Wigbold BMW.
Chapeau!

Cheers

Gjb

CORONA-maatregel

Wij zijn (voorlopig) op woensdag gesloten!

Donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei gesloten!

Copyright WIGBOLD Autoservice en Advies Zeist is online met WEPPIES..