Diensten

Onze kerntaken zijn het vakkundig onderhouden of repareren van uw BMW of Mini. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in goed overleg met de klant. Wij denken mee met de klant en komen met passende oplossingen. Een stukje advies dus!

Wij kunnen u ook van advies voorzien indien u overweegt een andere auto aan te schaffen. Bij het vinden van een auto naar uw zin, kunnen wij u adviseren. Wij voeren, indien gewenst, een aankoopkeuring uit. Met de verkoop van uw auto kunnen wij u ook behulpzaam zijn. 

Regulier onderhoud:
Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Dit kan een hoop reparaties en strandingen voorkomen. Door regelmatig uw auto aan te bieden kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Bij de nieuwere auto’s wordt er aangegeven welk onderhoud nodig is. Dit is afhankelijk van het aantal km?s of na een bepaalde periode. In overleg met de klant proberen wij dat zo efficiënt mogelijk te doen.

Verdere diensten:
Airco-service: Diagnose stellen, bijvullen, afpersen van het airco-systeem bij eventuele lekkages. Onderhoud en controle zijn ook hier noodzakelijk.
APK: Voor alle auto’s zowel Benzine, Diesel of Elektrisch.
Banden: Wij kunnen u voorzien van de juiste banden, zomer of winter. Tevens bieden wij voor onze vaste klanten de mogelijkheid om de banden of wielen bij ons op te slaan.
Diagnose stellen: Wij zijn in het bezit van een zeer uitgebreid diagnose systeem! Ook hebben wij toegang tot up to date technische informatie rechtstreeks vanuit de importeur? Naast de standaard diagnose-functies is het nu mogelijk om uw BMW of Mini te herprogrammeren van software, uitlezen en resetten van storingen behoren tot de mogelijkheden.

Naast al deze diensten voeren wij elke reparaties uit voor uw BMW of Mini.ook